رد شدن به محتوای اصلی

سازمان ملل: از هر سه پناهجو یکی در راه می‌میرد

 

g

منبع تصویر، Getty Imag


سازمان بین‌المللی مهاجرت -وابسته به سازمان ملل- در گزارشی به جان باختن و مفقود شدن پناهجویان پیش از رسیدن به مقصد نهایی در دهه اخیر پرداخته است. این گزارش می‌گوید بیش از یک سوم از جانباختگان در مسیر گریز از کشورهایی بوده‌اند که در آنها درگیری در جریان بوده یا دارای جمعیت بزرگی از آوارگان بوده است.

 اطلاعات درباره هویت بخش بزرگی از کسانی که در مسیر جان خود را از دست داده‌اند یا مفقود شده‌اند، ناقص است.این گزارش که امروز (سه‌شنبه) منتشر شد، می‌گوید که در ده سال اخیر بیش از ۶۳ هزار نفر پیش از رسیدن به مقصد نهایی جان خود را از دست داده یا مفقود شده‌اند؛ هر چند این رقم شاید فقط بخشی از تعداد واقعی جان باختگان در سراسر جهان باشد.

در این گزارش آمده است که در سال ۲۰۲۳ میلادی هزار و۱۸۱ پناهجو در مسیرهای از مبدا افغانستان جان خود را از دست داده‌اند که بالاترین رقم ثبت شده درباره جان باختگان اتباع افغانستان در دهه اخیر است؛ این رقم یک سال پیشتر ۷۳۳ نفر بود.

بالاترین میزان مرگ ثبت‌شده مهاجران افغان در سال گذشته در مسیر افغانستان به ایران اتفاق افتاده است. البته در این گزارش تاکید شده که آمار ۲۸۷ مرگ در مرز، با بررسی تعداد پناهجویان بازگردانده شده از ایران به دست آمده است و لزوما ایران مرگبارترین مسیر پناهجویان افغان نیست.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

کتاب چرا خدا وجود ندارد آرمین نوابی

دانلود کتاب چرا خدا وجود ندارد نوشته آرمین نوابی

اولین اعتصاب در سال جدید؛ کارگران راه آهن خراسان دست از کار کشیدند

    کارگران خط و ابنیه فنی در کرمان. آرشیو    کارگران راه آهن خراسان روز چهارشنبه اول فروردین، به دلیل پرداخت نشدن حقوق و مزایای خود دست از کار کشیدند تا عملا نخستین اعتصاب کارگری در سال جدید را رقم بزنند. کانال تلگرامی کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن نوشت که حقوق و مزایای آخر سال این کارکنان پرداخت نشده و با قرار گرفتن در ماه رمضان و ایام نوروز، آنها با مشکلات متعددی روبرو شده‌اند. مشکلات کارگران راه‌آهن تنها مربوط به یک استان خاص نیست و در بسیاری از استان‌ها این روند حاکم است. در این ارتباط، خبرگزاری ایلنا روز ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده بود که شماری از کارگران پیمانکاری شاغل راه‌آهن که در بخش نگهداری از خطوط ریلی کار می‌کنند، می‌گویند: «بخشی از حقوق ماه گذشته را طلبکاریم و در عین حال، با سپری شدن روز مرد، عید مبعث و ۲۲ بهمن خبری از پرداخت مزایای این ایام نیست.» ایلنا تاکید کرده بود آن‌ها خواستار رفع تبعیض در پاداش، حقوق و مزایای مزدی نسبت به کارگران رسمی و قرارداد مستقیم هستند. آن گونه که گزارش‌ها نشان می‌دهد، کارگران پیمانی راه آهن از مزد کمتر و شمار

حقوق پایمال شده مردم قشقایی

حقوق پایمال مردم قشقایی ها در بخش اول نگاهی بسیار مختصر به تاریخ قشقایی ها می اندازم و به معرفی ایل قشقایی می پردازم و در بخش دوم به حقوق سلب شده قشقایی ها توسط دولت جمهوری اسلامی ایران خواهم پرداخت. مردم قشقایی در تاریخ معاصر ایران قشقایی ها ترک زبان هستند و به گویشی از زبان های اغوز غربی تکلم می کنند، مرکز اصلی ایل قشقایی در استان فارس است.