رد شدن به محتوای اصلی

فرزند مولوی عبدالحمید: نیروهای حکومتی «با چه حکمی» از ما می‌خواهند مهمانان نوروزی را به مسجد مكی راه ندهیم

 

 
مولوی عبدالحمید، امام جماعت اهل سنت زاهدان و مسجد مکی زاهدان
 

فرزند مولوی عبدالحمید، امام جمعه زاهدان، از نیروهای حکومتی به دلیل جلوگیری از حضور مسافران نوروزی در مسجد مکی زاهدان انتقاد کرد.

مولوی محمد طیب اسماعیل زهی در یک استوری اینستاگرامی از نیروهای حکومتی پرسیده است: «چگونه و با چه حکمی» از ما می‌خواهید مهمانان را به داخل مسجد مكی راه ندهیم.

خبرگزاری «حال وش» که اخبار سیستان و بلوچستان را پوشش می‌دهد در روزهای گذشته از اقدام ماموران حکومتی برای جلوگیری از حضور پرشمار مسافران نوروزی در مسجد مکی و ملاقات با مولوی عبدالحمید خبر داده بود.

مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، هر هفته در خطبه‌های نماز جمعه به انتقاد از سیاست‌های جمهوری اسلامی و مقامات و مسئولان رده‌بالای حکومت می‌پردازد.

بر اساس اسناد منتشر شده در پاییز ۱۴۰۱ همزمان با درخواست مقامات امنیتی برای بازداشت مولوی عبدالحمید، علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی با این درخواست مخالفت کرده و خواستار «بی‌آبرو» کردن او شده بود.

نیروهای حکومتی اوایل این هفته سه تن از اعضای استقبال مسجد مکی به نام های مولوی «عبدالمالک ملک زاده»، مولوی «مهدی براهویی» و مولوی «نعمت الله ریگی» را که راهنمای مسافران نوروزی بودند، احضار و تهدید کردند.

بر اساس گزارش «حال وش»، تلفن‌های همراه چند تن از مهمانان نوروزی نیز از سوی افراد لباس شخصی در اطراف مسجد مکی به سرقت رفته و شیشه‌های برخی خودروهای مسافران هم توسط نیروهای به اصطلاح لباس شخصی شکسته شده است.

حال‌وش می‌گوید، فعالان بلوچ معتقدند اقدامات لباس شخصی‌های حکومتی در سرقت تلفن همراه و خودروهای مسافران نوروزی و شکستن شیشه‌ خودروها با هدف ایجاد رعب و وحشت و جلوگیری از حضور مردم در مسجد مکی و دیدار با مولوی عبدالحمید انجام گرفته است.

 

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

کتاب چرا خدا وجود ندارد آرمین نوابی

دانلود کتاب چرا خدا وجود ندارد نوشته آرمین نوابی

اولین اعتصاب در سال جدید؛ کارگران راه آهن خراسان دست از کار کشیدند

    کارگران خط و ابنیه فنی در کرمان. آرشیو    کارگران راه آهن خراسان روز چهارشنبه اول فروردین، به دلیل پرداخت نشدن حقوق و مزایای خود دست از کار کشیدند تا عملا نخستین اعتصاب کارگری در سال جدید را رقم بزنند. کانال تلگرامی کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن نوشت که حقوق و مزایای آخر سال این کارکنان پرداخت نشده و با قرار گرفتن در ماه رمضان و ایام نوروز، آنها با مشکلات متعددی روبرو شده‌اند. مشکلات کارگران راه‌آهن تنها مربوط به یک استان خاص نیست و در بسیاری از استان‌ها این روند حاکم است. در این ارتباط، خبرگزاری ایلنا روز ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده بود که شماری از کارگران پیمانکاری شاغل راه‌آهن که در بخش نگهداری از خطوط ریلی کار می‌کنند، می‌گویند: «بخشی از حقوق ماه گذشته را طلبکاریم و در عین حال، با سپری شدن روز مرد، عید مبعث و ۲۲ بهمن خبری از پرداخت مزایای این ایام نیست.» ایلنا تاکید کرده بود آن‌ها خواستار رفع تبعیض در پاداش، حقوق و مزایای مزدی نسبت به کارگران رسمی و قرارداد مستقیم هستند. آن گونه که گزارش‌ها نشان می‌دهد، کارگران پیمانی راه آهن از مزد کمتر و شمار

حقوق پایمال شده مردم قشقایی

حقوق پایمال مردم قشقایی ها در بخش اول نگاهی بسیار مختصر به تاریخ قشقایی ها می اندازم و به معرفی ایل قشقایی می پردازم و در بخش دوم به حقوق سلب شده قشقایی ها توسط دولت جمهوری اسلامی ایران خواهم پرداخت. مردم قشقایی در تاریخ معاصر ایران قشقایی ها ترک زبان هستند و به گویشی از زبان های اغوز غربی تکلم می کنند، مرکز اصلی ایل قشقایی در استان فارس است.