رد شدن به محتوای اصلی

امامان جمعه سال نو را با حمله به «پوشش زنان» آغاز کردند؛ امام جمعه قم فرمان برخورد با «کشف حجاب» را صادر کرد

 

 نافرمانی مدنی زنان ایران در مقابل حجاب اجباری

امامان جمعه منصوب رهبر جمهوری اسلامی، در نخستین سخنرانی‌های رسمی خود از تریبونهای نماز جمعه در سال جدید، بر موضوع پوشش زنان ایرانی متمرکز و خواستار برخورد «عبرت‌آموز» با آنان شدند.

محمد سعیدی، امام جمعه قم که روایت او از لحظه به دنیا آمدن علی خامنه‌ای همچنان در صدر «سخنرانیهای عجیب» آخوندهای حکومتی قرار دارد، از مردم قم، دستگاههای مسئول و خانواده‌ها خواست «طبق وظیفه خود» با «کشف حجاب زنان» برخوردی «قاطع و عبرت آموز» داشته باشند.

فلاحتی، نماینده علی خامنه‌ای در استان گیلان هم حجاب را جزو «ارزشهای جامعه» دانست و گفت:«دشمنان با نشانه‌گیری ارزش‌های جامعه و مباحثی مانند حجاب و عفاف، امر به معروف و نهی از منکر، ولایت فقیه و روحانیون می‌کوشند به نظام لطمه بزنند و بین مردم و مسئولان فاصله ایجاد کنند.»

او در حالی از هدف دشمن فرضی برای ضربه زدن به حجاب و امر به معروف یاد می‌کند که در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، پرونده زمین‌خواری کاظم صدیقی، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، در صدر اخبار رسانه‌ها و حتی مورد انتقاد وفاداران به جمهوری اسلامی قرار گرفت.

موسوی‌فرد، نماینده رهبر جمهوری اسلامی در خوزستان هم حجاب را «یکی از خط قرمزهای امام زمان» دانست و گفت: «غرب برای انحراف مردم ایران برنامه‌ریزی و برای این هدف از زنان شروع کرده به همین خاطر مسئولان باید در این زمینه به وظیفه خود عمل کنند؛ مردم هم بی‌تفاوت نباشند و به زنان بی‌حجاب تذکر بدهند و به این کار عادت کنند.»

علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی بهار سال ۱۴۰۲ همزمان با موج فراگیر آزادی‌طلبی زنان ایران برای انتخاب نوع پوشش گفته بود که ما هرگز در مسئله حجاب کوتاه نیامده و آنرا جزو اصول خود می‌دانیم.

سعید پیوندی، جامعه‌شناس، ۲۵ اسفند در همین زمینه به صدای آمریکا گفت جمهوری اسلامی مساله حجاب را به اقتدار خود پیوند زده‌ و وقتی زنان به این خواست تن نمی‌دهند در حقیقت اقتدار حکومت را زیر سوال می‌برند.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

کتاب چرا خدا وجود ندارد آرمین نوابی

دانلود کتاب چرا خدا وجود ندارد نوشته آرمین نوابی

اولین اعتصاب در سال جدید؛ کارگران راه آهن خراسان دست از کار کشیدند

    کارگران خط و ابنیه فنی در کرمان. آرشیو    کارگران راه آهن خراسان روز چهارشنبه اول فروردین، به دلیل پرداخت نشدن حقوق و مزایای خود دست از کار کشیدند تا عملا نخستین اعتصاب کارگری در سال جدید را رقم بزنند. کانال تلگرامی کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن نوشت که حقوق و مزایای آخر سال این کارکنان پرداخت نشده و با قرار گرفتن در ماه رمضان و ایام نوروز، آنها با مشکلات متعددی روبرو شده‌اند. مشکلات کارگران راه‌آهن تنها مربوط به یک استان خاص نیست و در بسیاری از استان‌ها این روند حاکم است. در این ارتباط، خبرگزاری ایلنا روز ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده بود که شماری از کارگران پیمانکاری شاغل راه‌آهن که در بخش نگهداری از خطوط ریلی کار می‌کنند، می‌گویند: «بخشی از حقوق ماه گذشته را طلبکاریم و در عین حال، با سپری شدن روز مرد، عید مبعث و ۲۲ بهمن خبری از پرداخت مزایای این ایام نیست.» ایلنا تاکید کرده بود آن‌ها خواستار رفع تبعیض در پاداش، حقوق و مزایای مزدی نسبت به کارگران رسمی و قرارداد مستقیم هستند. آن گونه که گزارش‌ها نشان می‌دهد، کارگران پیمانی راه آهن از مزد کمتر و شمار

حقوق پایمال شده مردم قشقایی

حقوق پایمال مردم قشقایی ها در بخش اول نگاهی بسیار مختصر به تاریخ قشقایی ها می اندازم و به معرفی ایل قشقایی می پردازم و در بخش دوم به حقوق سلب شده قشقایی ها توسط دولت جمهوری اسلامی ایران خواهم پرداخت. مردم قشقایی در تاریخ معاصر ایران قشقایی ها ترک زبان هستند و به گویشی از زبان های اغوز غربی تکلم می کنند، مرکز اصلی ایل قشقایی در استان فارس است.