رد شدن به محتوای اصلی

با آزادی مشروط علی رضی زاده نظرلو مخالفت شد

 


 خبرگزاری هرانا – با آزادی مشروط علی رضی زاده نظرلو، فعال ترک (آذربایجانی) محبوس در زندان اوین مخالفت شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، علی رضی زاده، فعال ترک (آذربایحانی) دوران محکومیت خود را در بند ۸ زندان اوین سپری میکند.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این زندانی به هرانا گفت: “اخیرا به دلیل دخالت نهادهای امنیتی در پرونده آقای رضی زاده، با آزادی مشروط وی مخالفت شده است. “

آقای رضی زاده روز هفتم آبان ۱۴۰۲ جهت اجرای حکم یک سال حبس به بند قرنطینه اندرزگاه یک زندان اوین منتقل شد.

این فعال ترک (آذربایجانی) در مهرماه سال گذشته توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران از بابت اتهام عضویت در یکی از گروه های مخالف نظام به قصد بر هم زدن امنیت کشور به دو سال حبس تعزیری محکوم شد. یک سال از میزان حبس صادره علیه وی به مدت پنج سال به حالت تعلیق در آمد.

جلسه بدوی دادرسی به اتهامات آقای رضی زاده نظرلو پیشتر توسط شعبه پانزدهم دادگاه انقلاب تهران برگزار شده بود و او علاوه بر حکم حبس، به دو سال منع عضویت در گروه ها و دو سال ممنوعیت خروج از کشور نیز محکوم شد.

“ایجاد صفحه در اینستاگرام در زمینه ترویج تفکرات قومی” و “انتشار ویدیویی در حمایت از محکومین امنیتی” از مصادیق اتهامات مطروحه علیه این شهروند عنوان شده بود.

علی رضی زاده نظرلو پیشتر نیز در بهمن ماه ۱۴۰۱، به شعبه ۳ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۳ تهران، احضار شده بود.


نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

کتاب چرا خدا وجود ندارد آرمین نوابی

دانلود کتاب چرا خدا وجود ندارد نوشته آرمین نوابی

اولین اعتصاب در سال جدید؛ کارگران راه آهن خراسان دست از کار کشیدند

    کارگران خط و ابنیه فنی در کرمان. آرشیو    کارگران راه آهن خراسان روز چهارشنبه اول فروردین، به دلیل پرداخت نشدن حقوق و مزایای خود دست از کار کشیدند تا عملا نخستین اعتصاب کارگری در سال جدید را رقم بزنند. کانال تلگرامی کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن نوشت که حقوق و مزایای آخر سال این کارکنان پرداخت نشده و با قرار گرفتن در ماه رمضان و ایام نوروز، آنها با مشکلات متعددی روبرو شده‌اند. مشکلات کارگران راه‌آهن تنها مربوط به یک استان خاص نیست و در بسیاری از استان‌ها این روند حاکم است. در این ارتباط، خبرگزاری ایلنا روز ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده بود که شماری از کارگران پیمانکاری شاغل راه‌آهن که در بخش نگهداری از خطوط ریلی کار می‌کنند، می‌گویند: «بخشی از حقوق ماه گذشته را طلبکاریم و در عین حال، با سپری شدن روز مرد، عید مبعث و ۲۲ بهمن خبری از پرداخت مزایای این ایام نیست.» ایلنا تاکید کرده بود آن‌ها خواستار رفع تبعیض در پاداش، حقوق و مزایای مزدی نسبت به کارگران رسمی و قرارداد مستقیم هستند. آن گونه که گزارش‌ها نشان می‌دهد، کارگران پیمانی راه آهن از مزد کمتر و شمار

حقوق پایمال شده مردم قشقایی

حقوق پایمال مردم قشقایی ها در بخش اول نگاهی بسیار مختصر به تاریخ قشقایی ها می اندازم و به معرفی ایل قشقایی می پردازم و در بخش دوم به حقوق سلب شده قشقایی ها توسط دولت جمهوری اسلامی ایران خواهم پرداخت. مردم قشقایی در تاریخ معاصر ایران قشقایی ها ترک زبان هستند و به گویشی از زبان های اغوز غربی تکلم می کنند، مرکز اصلی ایل قشقایی در استان فارس است.