رد شدن به محتوای اصلی

بازداشت مصلح جعفری رمشتی برای سومین بار و بی‌خبری از سرنوشت او با گذشت ۹ روز









 

مصلح جعفری رمشتی، برادر زندانی سیاسی پیشین مسلم (هه‌لو) جعفری رمشتی که پیشتر نیز در ارتباط با دستگیری برادرش دو بار بازداشت شده بود، در همین ارتباط برای سومین بار بازداشت شد و به مدت ۹ روز است از سرنوشت او اطلاعی در دست نیست.

به گفته یک منبع مطلع به کُردپا؛ شانزدهم فرودین ۱۴۰۳ مصلح جعفری رمشتی توسط نیروهای امنیتی ارومیه در مرز «رازی» خوی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. خانواده او بعد از یک هفته پیگیری و عدم پاسخگویی در نهادهای امنیتی سنندج، دریافته‌اند که فرزندشان به زندان اوین منتقل شده است.

منبع آگاه کُردپا اشاره می‌کند؛ مسلم (هه‌لو) جعفری رمشتی طی یک ماه گذشته به‌ دلیل فشار نهادهای امنیتی از ایران خارج شده است و برادرش مصلح جعفری رمشتی بعد از آنکه مدارکی را در کشور ترکیه به ‌دست او می‌رساند، به معض بازگشت به ایران بازداشت می‌شود و اکنون نهادهای امنیتی شرط آزادی او را تسلیم برادرش به نهادهای امنیتی عنوان کرده‌اند.

مسلم (هه‌لو) جعفری رمشتی؛

مسلم (هه‌لو) جعفری رمشتی، مورخه ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۱، در روستای «‌ترس‌آباد» شهرستان خوی، بدون ارائه حکم قضایی، ساعت پنج صبح توسط ماموران امنیتی مسلح و مجهز به ۱۰ ماشین با زور و ضرب‌وجرح بسیار شدید و بدون اینکه حتی اجازه پوشیدن کفش و لباس داشته باشد؛‌ با کشیدن بر زمین و انداختن به داخل ماشین بازداشت شد. نهادهای امنیتی درحین بازداشت تمام وسایل، موبایل و کوله‌پشتی او را ضبط کرده بودند.

خانواده آقای جعفری رمشتی تا ۱۰۰ روز از سرنوشت او هیچ‌گونه اطلاعی نداشتند، تا اینکه او در تماسی به خانواده اعلام می‌کند در بند ۲۰۹ زندان اوین محبوس است.

آقای جعفری رمشتی تمام مدت بازداشت خود را بدون حق دسترسی به وکیل، تماس و ملاقات با خانواده در یکی از سلول‌های انفرادی زندان اوین در بازداشت بوده است. او به‌صورت کلی ممنوع‌الملاقات بود و تنها یک بار در مورخه یکم بهمن ۱۴۰۱ با صدور وثیقه یک‌ میلیاردی از سوی شعبه ۷ بازپرسی دادسرای اوین به‌دلیل وضعیت وخیم جسمی به بیمارستان منتقل شده و یکی از اعضای خانواده اش توانسته بود او را ملاقات کند.

او به‌ دلیل شدت شکنجه، با عفونت شدید دست و کلیه‌ها مواجه شده بود و عفونت دستش به‌حدی بود که به استخوانش رسیده بود. در ملاقات بیمارستان با خانواده‌اش به او اجازه داده نشد در مورد وضعیت جسمی و بلایی که سرش آمده است، سخن بگوید.

وضعیت وخیم جسمی هه‌لو جعفری رمشتی به‌گونه‌ای بود که بعد از اولین ملاقاتش با خانواده در بیمارستان، از زندان اوین با خانواده تماس گرفته شد و از آنها خواستند تا ۷ میلیارد تومان (دو میلیارد به ‌صورت نقدی و مابقی به ‌صورت سند) در اختیار نهادهای مربوطه قرار دهند و خانواده شخصا برای درمان او در بیمارستان اقدام کنند.

با وجود اینکه تامین این میزان از وثیقه برای خانواده بسیار سنگین بود، اما روز سه‌شنبه دوم اسفند ١٤٠١، مسلم جعفری رمشتی، بهترین بازیگر فیلم "زمین‌های کثیف" و اهل سنندج با تودیع قرار وثیقه ٨ میلیارد تومانی به صورت موقت از زندان اوین آزاد شد.

آقای جعفری رمشتی از سن ۱۸ سالگی به عضویت پارت آزادی کردستان (PAK) در می‌آید. او سپس به‌عنوان یکی از رهبران این حزب منتخب می‌شود، اما از سال ۲۰۱۷ به ‌دلیل اختلافات جدی با رهبر حزب رسما استعفا داده و بعد از جدایی از حزب مذکور از سال  ۲۰۱۷ هیچگونه فعالیت سیاسی و نظامی نداشته و مشغول به کار هنری در اقلیم کردستان عراق می‌شود.

بازی او در فیلم «زمین‌های کثیف» با مضمون خنثی‌سازی مین و بمب‌های کاشته شده توسط داعش که در جشنواره بین‌المللی سالانه فیلم دهوک در اقلیم کردستان عراق به نمایش درآمد، از جمله بهترین‌ کارهای آقای رمشتی بوده و او به عنوان بهترین بازیگر این جشنواره انتخاب شد.

آقای جعفری رمشتی همچنین در مدت زمان عضویت در حزب (PAK) و در جریان مقاومت در برابر حمله داعش به عراق و خاک اقلیم کردستان یکی از دستان خود را از ناحیه آرنج به بالا از دست می‌دهد.

مسلم (هه‌لو) جعفری رمشتی، فرزند محمود و مهوش رحیمی، متولد ۸-۱۱-۱۳۶۲ روستای رمشت از توابع سنندج است. او متأهل است.

پرونده هه‌لو جعفری رمشتی در شعبه ۷ بازپرسی دادسرای اوین است و اتهامات مطرح شده علیه او «۱۷ سال فعالیت نظامی و عضویت در رهبری گروهک تروریستی ضد رژیم» عنوان شده است.

مصلح جعفری رمشتی؛

بازداشت مسلم (هه‌لو) جعفری رمشتی فشار نهادهای امنیتی بر خانواده او افزایش پیدا می‌کند و برادرش مصلح جعفری‌ رمشتی که وضعیت و پرونده برادرش را پیگری می‌کند در زمان بازداشت او دو بار بازداشت می‌شود.

مصلح جعفری رمشتی بار اول در مورخه ۵ مهر تا ۲۹ مهر ۱۴۰۱ و بار دوم در مورخه ۹ آذر تا ۱۷ آذر ۱۴۰۱ توسط ماموران امنیتی در منزل خود در سنندج بازداشت و به بازداشتگاه اطلاعات این شهر منتقل می‌شود. او در بازداشتگاه اطلاعات سنندج در رابطه با برادرش و هدف او از برگشت به ایران و رفتن به اروپا و همچنین مشغول به کار در مغازه برادرش در اربیل پیش از بازداشت هه‌لو رمشتی مورد بازجویی و تحت فشار برای همکاری قرار گرفته که در صورت وارد شدن هر اتهامی به برادرش، مصلح جعفری رمشتی نیز به اتهام همکاری با «گروه‌های تروریستی» محاکمه می‌شود.

در ادامه فشار بر برادر هه‌لو جعفری رمشتی، اکنون مصلح جعفری رمشتی ممنوع‌الخروج شده و بارها با اخذ تعهد کتبی تهدید شده که در مورد بازداشت برادرش سخنی نگوید.

 مصلح جعفری ‌رمشتی، متولد یکم بهمن ۱۳۷۲ و مجرد است.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

کتاب چرا خدا وجود ندارد آرمین نوابی

دانلود کتاب چرا خدا وجود ندارد نوشته آرمین نوابی

اولین اعتصاب در سال جدید؛ کارگران راه آهن خراسان دست از کار کشیدند

    کارگران خط و ابنیه فنی در کرمان. آرشیو    کارگران راه آهن خراسان روز چهارشنبه اول فروردین، به دلیل پرداخت نشدن حقوق و مزایای خود دست از کار کشیدند تا عملا نخستین اعتصاب کارگری در سال جدید را رقم بزنند. کانال تلگرامی کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن نوشت که حقوق و مزایای آخر سال این کارکنان پرداخت نشده و با قرار گرفتن در ماه رمضان و ایام نوروز، آنها با مشکلات متعددی روبرو شده‌اند. مشکلات کارگران راه‌آهن تنها مربوط به یک استان خاص نیست و در بسیاری از استان‌ها این روند حاکم است. در این ارتباط، خبرگزاری ایلنا روز ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده بود که شماری از کارگران پیمانکاری شاغل راه‌آهن که در بخش نگهداری از خطوط ریلی کار می‌کنند، می‌گویند: «بخشی از حقوق ماه گذشته را طلبکاریم و در عین حال، با سپری شدن روز مرد، عید مبعث و ۲۲ بهمن خبری از پرداخت مزایای این ایام نیست.» ایلنا تاکید کرده بود آن‌ها خواستار رفع تبعیض در پاداش، حقوق و مزایای مزدی نسبت به کارگران رسمی و قرارداد مستقیم هستند. آن گونه که گزارش‌ها نشان می‌دهد، کارگران پیمانی راه آهن از مزد کمتر و شمار

حقوق پایمال شده مردم قشقایی

حقوق پایمال مردم قشقایی ها در بخش اول نگاهی بسیار مختصر به تاریخ قشقایی ها می اندازم و به معرفی ایل قشقایی می پردازم و در بخش دوم به حقوق سلب شده قشقایی ها توسط دولت جمهوری اسلامی ایران خواهم پرداخت. مردم قشقایی در تاریخ معاصر ایران قشقایی ها ترک زبان هستند و به گویشی از زبان های اغوز غربی تکلم می کنند، مرکز اصلی ایل قشقایی در استان فارس است.