رد شدن به محتوای اصلی

اختصاصی؛ ارژنگ مرتضوی، دانشجوی محروم از تحصیل، برای اجرای حکم ۷ ماه حبس احضار شد

 

 ارژنگ مرتضوی، دانشجوی معترض.

ارژنگ مرتضوی، دانشجوی معترض

 


ارژنگ مرتضوی، دانشجوی معترض و محروم از تحصیل، برای هفت ماه حبس به اجرای احکام کیفری کرج احضار شده .

بر پایه اسنادی که به دست صدای آمریکا رسیده است این دانشجوی علوم کامپیوتر دانشگاه خوارزمی کرج باید روز شنبه ۲۵ فروردین برای تحمل ۷ ماه حبس به شعبه ۷ اجرای احکام کیفری در این شهر مراجعه کند.

شعبه اول دادگاه انقلاب کرج روز ۲۸ آذر ۱۴۰۲ ارژنگ مرتضوی را به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس، دو سال ممنوعیت خروج از کشور و محرومیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی محکوم کرد.

حکم حبس این دانشجوی معترض در دادگاه تجدیدنظر استان البرز به ۷ ماه کاهش یافت.

اسناد صدای آمریکا نشان می‌دهد موسی آصف‌الحسینی، قاضی شعبه اول دادگاه انقلاب کرج، در حکم خود علیه این عضو خانواده‌های زندانیان سیاسی، با استناد به «گزارش نهادهای امنیتی» او را به انجام اقدامات «مخرب» و «ضدامنیتی» متهم کرده بود.

«سوابق و وضعیت فردی، خانوادگی و اجتماعی» ارژنگ مرتضوی هم از جمله ملاک‌های صدور این حکم در دادگاه بدوی برشمرده شده است.

او از فرزندان عبدالرسول مرتضوی، زندانی سیاسی و از امضاکنندگان بیانیه استعفای علی خامنه‌ای، است.

کمیته مرکزی وزارت علوم جمهوری اسلامی در مهرماه ۱۴۰۲ ارژنگ مرتضوی را به اتهام «ایجاد اغتشاش و بلوا در دانشگاه» به چهار ترم «منع موقت از تحصیل و تغییر محل تحصیل از دانشگاه خوارزمی به دانشگاه دامغان» محکوم کرد.

این دانشجوی معترض در جریان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ به کشته‌شدن مهسا(ژینا) امینی در بازداشت گشت ارشاد بازداشت و پس از دوماه حبس در زندان مرکزی کرج با «عفو» حکومتی آزاد شده بود.

عببدالرسول مرتضوی در پیامی از زندان، آزادی فرزندش، ارژنگ مرتضوی، و سایر زندانیان به دلیل «عفو» را رد کرده و آن را نتیجه مقاومت آنها و عقب‌نشینی جمهوری اسلامی ذکر کرد.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

کتاب چرا خدا وجود ندارد آرمین نوابی

دانلود کتاب چرا خدا وجود ندارد نوشته آرمین نوابی

اولین اعتصاب در سال جدید؛ کارگران راه آهن خراسان دست از کار کشیدند

    کارگران خط و ابنیه فنی در کرمان. آرشیو    کارگران راه آهن خراسان روز چهارشنبه اول فروردین، به دلیل پرداخت نشدن حقوق و مزایای خود دست از کار کشیدند تا عملا نخستین اعتصاب کارگری در سال جدید را رقم بزنند. کانال تلگرامی کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن نوشت که حقوق و مزایای آخر سال این کارکنان پرداخت نشده و با قرار گرفتن در ماه رمضان و ایام نوروز، آنها با مشکلات متعددی روبرو شده‌اند. مشکلات کارگران راه‌آهن تنها مربوط به یک استان خاص نیست و در بسیاری از استان‌ها این روند حاکم است. در این ارتباط، خبرگزاری ایلنا روز ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده بود که شماری از کارگران پیمانکاری شاغل راه‌آهن که در بخش نگهداری از خطوط ریلی کار می‌کنند، می‌گویند: «بخشی از حقوق ماه گذشته را طلبکاریم و در عین حال، با سپری شدن روز مرد، عید مبعث و ۲۲ بهمن خبری از پرداخت مزایای این ایام نیست.» ایلنا تاکید کرده بود آن‌ها خواستار رفع تبعیض در پاداش، حقوق و مزایای مزدی نسبت به کارگران رسمی و قرارداد مستقیم هستند. آن گونه که گزارش‌ها نشان می‌دهد، کارگران پیمانی راه آهن از مزد کمتر و شمار

حقوق پایمال شده مردم قشقایی

حقوق پایمال مردم قشقایی ها در بخش اول نگاهی بسیار مختصر به تاریخ قشقایی ها می اندازم و به معرفی ایل قشقایی می پردازم و در بخش دوم به حقوق سلب شده قشقایی ها توسط دولت جمهوری اسلامی ایران خواهم پرداخت. مردم قشقایی در تاریخ معاصر ایران قشقایی ها ترک زبان هستند و به گویشی از زبان های اغوز غربی تکلم می کنند، مرکز اصلی ایل قشقایی در استان فارس است.